Chemka Zink 997

Chemka Zink 997 is een zinkstof primer op basis van 97% metallisch zink in een acrylaat co-polymeer. Chemka Zink 997 voldoet qua aandeel metallisch zink aan de Duitse DIN-norm 50976. Chemka Zink 997 geeft een kathodische bescherming tegen roest en is dus als primer uitermate geschikt voor het behandelen van blank staal ter voorkoming van roest en ter bescherming van vele agressieve stoffen. Tevens is Chemka Zink 997 geschikt voor gebruik bij reparatie van verschillende soorten lasnaden of lasplekken op gewone en thermisch verzinkte ondergronden. Chemka Zink 997 bezit een hoge elastische zelfherstellende eigenschap waardoor de bescherming van metalen delen eenvoudig met een acrylaat- of 2-componentenlak afgewerkt kan worden. Chemka Zink 997 geeft bij een juiste werkwijze een uitstekende hechting, en geeft na droging een goed vullende laag die uitstekend beschermt tegen roestvorming. Chemka Zink 997 bevat geen Cfk’s en is vrij van gechloreerde koolwaterstoffen.

Werkwijzen Chemka Zink 997:

 • Voor het beste eindresultaat dient de bus op kamertemperatuur te zijn.
 • verwijderen. Ondergrond goed droog, stof- en vetvrij maken alvorens men te werk gaat.
 • Aangrenzende delen en omgeving afdekken of afplakken.
 • Spuit in een omgeving waar de spuitnevel geen schade aan kan richten.
 • Begin met het spuiten naast het te behandelen voorwerp en beweeg gelijkmatig in de richting van het te behandelen voorwerp.
 • Werk in banen en overlap de gedeeltelijk de vorige baan. Spuit in dunne lagen zodat men een egaal geheel krijgt.
 • Spuitafstand afhankelijk van het te behandelen voorwerp ±15 tot 30 cm.

Roest Stop 995

Roodbruine primer ter voorkoming van roestdoorslag in 400ml. aerosol verpakking.

Aluminium Spray 985

Spray met kathodische corrosiebescherming op basis van vloeibaar aluminium in 400ml. aerosol verpakking.

Zink Aluminium 955

Zilverkleurige spray met zowel metallisch zink als aluminium verpakt in handige 400ml. aerosol verpakking.

Handprotector 445

Handbeschermingscreme en onzichtbare vetvrije handschoen in aerosol verpakking (150ml.).

Chemka Handzeep Ultra 430

Chemka handzeep Ultra 430 is een zeer krachtige, geconcentreerde handzeep op basis van kokosnootolie en natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakteactieve bestanddelen, is volledig vrij van oplosmiddelen, maar beschikt toch over een extreme reinigingskracht. De “sublieme reinigingskracht” van Chemka handzeep Ultra 430 werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vuil, vet, inkt en olie, welke de doeltreffendheid van schone handen belemmeren. Gelet op het natuurlijke karakter van Chemka handzeep Ultra 430 is het een revolutionair product en een vervanger voor vele milieubelastende en chemische handzepen die oplosmiddelen bevatten.

Speciale voordelen Chemka Handzeep Ultra 430:

 • bevat geen oplosmiddelen
 • is ecologisch verantwoord
 • is biologisch afbreekbaar
 • is alkali- en fosfaatvrij
 • is zuinig in gebruik door de grote reinigingskracht
 • bevat geen schuurmiddelen die kloofjes veroorzaken
 • voorkomt wondjes en ruwe handen
 • is natuurzuiver, hygiënisch en huidbeschermend
 • werkt zeer snel

Chemka Handzeep 420

Chemka Handzeep 420 is een krachtige, geconcentreerde handzeep op basis van kokosnootolie en natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte actieve bestanddelen, is volledig vrij van oplosmiddelen, maar beschikt toch over een extreme reinigingskracht. De “sublieme reinigingskracht” van Chemka Handzeep 420 werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vuil, vet, inkt en olie, welke de doeltreffendheid van schone handen belemmeren. Gelet op het natuurlijke karakter van Chemka Handzeep 420 is het een revolutionair product en een vervanger voor vele milieubelastende en chemische handzepen die oplosmiddelen bevatten.

Speciale voordelen Chemka Clean 100:

 • is een superconcentraat en werkt snel, dus daarom ook economisch in gebruik
 • bevat geen oplosmiddelen, is niet corrosief en niet brandbaar, dus veilig in het gebruik
 • heeft speciale huidbeschermende bestanddelen die kloven en wondjes voorkomen
 • is een multifunctionele ecologisch verantwoorde handreiniger die diverse conventionele en/of chemische en milieu belastende handreinigers  kan vervangen.

Chemka Hand Extra 410

Krachtige industriële handreiniger op basis van kokosnootolie en biologisch afbreekbare bestanddelen.

Chemka handzeep Deluxe 406

Chemka Handzeep Deluxe 406 is een krachtige, vloeibare, geconcentreerde maar toch milde handzeep met frisse geur voor gebruik in zeepdispensers. Chemka Handzeep Deluxe 406 is een handzeep met hoogwaardige huidbeschermers op basis van natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte actieve bestanddelen. Chemka Handzeep Deluxe 406 is volledig vrij van oplosmiddelen, maar beschikt toch over een extreme reinigingskracht. De “actieve reinigingskracht” van Chemka Handzeep Deluxe 406 werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vuil welke de doeltreffendheid van schone handen belemmeren. Gelet op het natuurlijke karakter van Chemka Handzeep Deluxe 406 is het een revolutionair product en een vervanger voor vele milieubelastende en chemische handzepen.