Chemka Hydrofobeer 650

Omschrijving:

Hydrofobeer 650 is een kleurloos, waterafstotend en ademend scherm voor allerlei soorten niet geschilderde buitenmuren. Hydrofobeer 650 is een universeel impregneermiddel ter voorkoming van het doorlekken van allerlei soorten muren. In tegenstelling tot klassieke siliconen preparaten is Hydrofobeer 650 een middel dat diep in de ondergrond dringt. Het onzichtbare en dampdoorlatende scherm draagt zorg voor een jarenlange solide vochtbarrière, welke vochtopname en zodoende dus ook mogelijke vorstschade van de behandelde muren voorkomt. Hydrofobeer 650 laat geen glimmende laag achter, maar zorgt dat de muur zijn natuurlijke kleur en uitstraling behoud. Hydrofobeer 650 is ook geschikt om terracotta vazen en schalen waterdicht te maken. Muren, vazen en/of schalen die behandeld zijn met Hydrofobeer 650 zijn voor een lange periode waterafstotend.

Hydrofobeer WB 655

Hydrofobeer 655 is een universeel impregneermiddel ter voorkoming van het doorlekken van allerlei soorten muren.
In tegenstelling tot klassieke siliconen preparaten is Hydrofobeer 655 een middel dat diep in de ondergrond dringt. Het onzichtbare en dampdoorlatende scherm draagt zorg voor een jarenlange solide vochtbarrière, welke vochtopname en zodoende dus ook mogelijke vorstschade van de behandelde muren voorkomt. Hydrofobeer 655 laat geen glimmende laag achter, maar zorgt dat de muur zijn natuurlijke kleur en uitstraling behoud

Speciale voordelen Hydrofobeer WB 655:

  • Hydrofobeer 655 is een kleurloos, waterafstotend en ademend scherm voor allerlei soorten niet geschilderde buitenmuren.
  • Hydrofobeer 655 heeft een zodanige samenstelling van actiever bestanddelen dat deze eenvoudig is aan te brengen.
  • Hydrofobeer 655 is niet corrosief, dus veilig in het gebruik.
  • Hydrofobeer 655 heeft actieve bestanddelen die diep in het poreuze oppervlak binnendringen zodat ook daar een optimale,bescherming plaats vindt

Pigment Remover 780

Krachtig reinigingsmiddel op basis van een puur-natuur-oplosmiddel en biologisch afbreekbare en aromaat-vrije oplosmiddelen, voor het verwijderen van kleurstoffen, pigmenten e.d.

Insectverwijderaar 281

Krachtig, geconcentreerd reinigingsmiddel voor het verwijderen van insecten e.d. op autoruiten e.d.

U.P.Remover 795

Reinigingsmiddel op basis van biologisch afbreekbare en aromaat-vrije oplosmiddelen, voor het verwijderen van inktresten, kleurstoffen en pigmenten die gebruikt worden in de kunststof industrie e.d.

Pigment Floor 770

Krachtig vloerreinigingsmiddel op basis van biologisch afbreekbare en aromaat-vrije oplosmiddelen, voor het verwijderen van kleurstoffen en pigmenten die gebruikt worden in de kunststofindustrie e.d.