Mobil DTE oil light

Beschrijving

De smeermiddelen uit de productlijn Mobil DTE Oil Naam Serie zijn circulatieoliën met betere prestaties, ontwikkeld voor toepassingen waar een lange verversingstermijn is gewenst, waaronder stoomturbines en waterkrachtcentrales. Mobil DTE Oil Naam Serie oliën zijn geformuleerd met ver doorgeraffineerde basisoliën en een additiefsysteem dat zorgt voor een zeer hoge chemische- en thermische stabiliteit, een snelle en volledige waterafscheiding en een hoge weerstand tegen emulsievorming. Zij geven een uitstekende bescherming tegen roest en corrosie, ook in geval van zout water, en hebben zeer goede anti-slijtage eigenschappen.
Ze hebben een hoge viscositeitindex, waardoor minimale variaties plaatsvinden van de smeerfilmdikte als gevolg van temperatuur en een minimum van vermogensverlies optreedt in de opstartfase. Deze producten hebben uitstekende luchtafscheidende eigenschappen, hierdoor wordt cavitatie van de pomp en storingen voorkomen.
Vele gebruikers hebben gekozen voor Mobil DTE Oil Naam oliën, vanwege hun reputatie op het gebied van lange standtijden, uitstekende machinebescherming en de multifunctionele toepassing in zeer uiteenlopende industriële toepassingen. DTE Oil Named smeermiddelen worden meestal toegepast in stoomturbines en waterkrachtcentrales met spatsmering, oliebadsmering, ringleiding systemen en andere continue circulatiesystemen om pompen, kleppen en andere onderdelen te voorzien van smeerolie. Deze productlijn wordt geadviseerd voor de continue smering van glijlagers en wentellager en eenvoudige tandwieloverbrengingen. Ze worden ook succesvol toegepast in sommige gasturbines, schroefcompressoren en vacuümpompen. Hun reputatie komt voort uit de jarenlange positieve ervaring van tevreden klanten.

Toepassing

Mobil DTE Oil Naam Series smeermiddelen zijn circulatieoliën met zeer goede prestaties, ontwikkeld voor toepassingen waar een lange levensduur gewenst is.

Specifieke toepassingen zijn:

  • Stoomturbines op het land en in de scheepvaart, waterkrachtcentrales, sommige circulatiesystemen voor gasturbines, voor het gebruik in pompen, kleppen en bijbehorende componenten.
  • Doorlopende smering van glijlagers en wentellagers en eenvoudige tandwielkasten.
  • Turbines waar olie wordt toegevoerd door spatsmering, oliebadsmering, oliedruksystemen of andere systemen.
  • Hydraulische pompen onder gematigde belastingen.
  • Compressoren en vacuümpompen die werken met lucht of inerte gassen en compressietemperaturen beneden de150ºC.