Gereedschappen

Chemka BV voorziet u niet alleen van de beste middelen, maar ook van de beste gereedschappen. Dankzij de combinatie van onze middelen en de gereedschappen die we aanbevelen weet u zeker dat u álles uit de werking van onze middelen haalt. We bieden u dan ook alleen de beste merken op het gebied van gereedschap.

GEDORE

GEDORE staat voor Gebroeders Dowidat Remscheid. Het merk levert al vele jaren kwaliteitsgereedschap. De kwaliteit van het GEDORE gereedschap is dan ook de voornaamste reden voor Chemka BV om voor dit merk te kiezen.

Snap on Tools

Snap-on Inc. bestaat al meer dan 80 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in diverse technische sectoren. Het assortiment bestaat momenteel uit 14.400 kwalitatief hoogwaardige producten.
 

Festool

Festool richt zich met perslucht- en elektrisch gereedschap op de behoeften van de vakman. Het merk biedt een variatie aan productiegereedschappen voor het beste resultaat, die voldoen aan alle professionele praktijkeisen.

Fluke

Het Amerikaanse elektronicabedrijf Fluke is in 1948 opgericht door John Fluke Sr. Het hoofdkantoor is gevestigd in Everett, in de VS. Fluke levert test- en meetapparaten in meer dan 100 landen, waarvan de ontwikkeling en de productie zowel in de VS als in Europa plaatsvinden. Na enige jaren met Philips te hebben samengewerkt, nam Fluke Corporation in 1993 wereldwijd alle test- en meetactiviteiten van Philips over. Werelwijd werken er zo’n 2700 mensen bij Fluke.

Facom

Facom staat voor kwaliteitsgereedschap voor scherpe prijzen. Het bedrijf is opgericht in 1918 door Louis Moses. Het begon met wat gereedschap voor de Franse spoorwegen en het groeide uit tot ’s werelds first choice kwaliteitsgereedschap. Ook in de racerij wordt het gereedschap veel gebruikt dankzij de vele innovaties. Daarnaast vindt u ook test- en bandenapparaten in het assortiment van Facom.

Elektra Beckum

Het doel van Elektra Beckum is om producten voor uw werk te maken die uw werk gemakkelijker maken. De specialisatie van het merk is een brede waaier van gebieden, met een modern timmermanskunstprogramma voor verschillende toepassingen. Denk daarbij aan een reeks van compressoren en pneumatische werktuigen, pompen voor het huis, atelier, de tuin en meer.

Beta

De naam Beta is onlosmakelijk verbonden met de Formule-1. De bouwer van gereedschappen was in de jaren ’70 een trouwe sponsor van de Italiaanse coureur Vittorio Brambilla. Brambilla reed voor March en bezorgde zijn sponsor in 1975 een onvergetelijke publiciteit door in zware regen de Grand Prix van Oostenrijk te winnen, om vervolgens bij het passeren van de finishvlag beide vuisten uit zijn cockpit te steken. Brambilla crashte tegen de pitmuur en voltooide met een zwaar gehavende March zijn zegeronde.

Hazet

Het ontstaan van het fameuze gereedschap van Hazet gaat ver terug in de tijd. In 1868 begon Hermann Zerver met de productie van gereedschappen. En nu, meer dan 130 jaar later, is Hazet nog steeds in handen van de familie Zerver.

Kärcher

Spreekt men over een sterke reinigingstechnologie en minder milieubelastende reinigingsoplossingen, dan valt er overal ter wereld maar één naam: Kärcher. Consequent handelen en vooral onverdroten pionierswerk gedurende meer dan een halve eeuw, maakten Kärcher tot een begrip voor de wereldwijde reinigingscompetentie. De façadereiniging zonder gebruik van reinigingsmiddelen is één van de beroemde middelen van Kärcher: op deze manier kregen bekende monumenten zoals de Brandenburger Tor in Berlijn, het Christus-beeld in rio de Janeiro en het Monasmonument in Jakarta hun oude uitstraling terug.

Mitutoyo

Het cijfer drie – in het Japans “Mitu” of ook wel “Mitsu” – is in het culturele, filosofische en religieuze leven in Japan van grote betekenis en is daarom ook terug te vinden in talrijke bedrijfsnamen. Mitutoyo – te vertalen als “De overvloed van de drie elementen” – staat voor de drie door oprichter Yehan Numata tot bedrijfsfilosofie verheven sterke eigenschappen: wijsheid, goedhartigheid en kracht. Aspecten die ook vandaag de dag nog een vanzelfsprekendheid zijn bij Mitutoyo. Zowel in de traditionele Japanse zin als in de moderne westerse interpretatie in de vorm van innovatie, klantvriendelijkheid en optimale service.

Kaeser

Kaeser Kompressoren zal haar positie als één van ’s werelds leidende fabrikanten van compressoren en producten binnen de persluchttechniek verder uitbouwen met een sterke internationale verkoop- en serviceorganisatie. Ook zal het merk de service voor haar klanten verder optimaliseren.

Bosch

Bosch Nederland is een regionale afdeling van Bosch Group, één van de grootste private industriële ondernemingen ter wereld. Het bedrijf heeft 235.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van meer dan 35 miljard euro.